Kweekschema’s

Om uw gewas tot een succes te maken en zo de hoogste opbrengst te kunnen krijgen uit uw gewassen is het goed om gebruik te maken van een kweekschema. Voor elk merk en product plantvoeding is een uniek kweekschema beschikbaar om u zo goed op weg te helpen bij het kweken van uw gewassen. Op de kweekschema’s die u hier kunt vinden staat precies aangegeven wat de verhoudingen moeten zijn als het gaat om delen voeding op de delen water. Wij adviseren u hier niet teveel van af te wijken, maar een beetje afwijken op eigen gevoel is uiteraard mogelijk. Zo kunt u inspelen op hoe uw gewassen eruit zien en op basis hiervan meer of juist minder voeding toevoegen aan uw water.

Kweekschema’s Plagron

Plagron is een zeer goede plantenvoeding die u voorziet van de juiste kweekschema’s. Deze kweekschema’s voor Plagron kunt u zelf hier downloaden: https://www.plagron.com/nl-BL/support/downloads/. Wilt u Plagron plantenvoeding gebruiken voor uw gewassen? Volg dan hun kweekschema’s op voor het beste resultaat.

Kweekschema’s Guanokalong

Guanokalong plantenvoeding is een voeding ontstaan uit vleermuizenpoep. Het is een biologische voeding die zeer geschikt is voor alle gewassen. Wilt u weten welke verhoudingen u moet gebruiken voor Guanokalong plantenvoeding? Ga dan naar de website van Guanokalong op http://www.guanokalong.nl/

Kweekschema’s Aptus

Aptus plantenvoeding is een voeding soort geschikt voor de wat meer ervaren kweker. Zo hebben we voor deze kweker dan ook twee verschillende kweekschema’s.

Hier vindt u de kweekschema voor de ”Expert” Aptus Kweekschema expert

Hier vindt u de kweekschema voor de ”Gevorderde” Aptus Kweekschema gevorderd