Biologische plantenvoeding

biologische plantenvoeding

Elk individu heeft behoefte aan goed voedsel. Ook planten behoren tot deze groep. Plantenvoeding is geen overbodige luxe maar nodig om de planten te voorzien van groen, fris blad, bloemen en veel vruchten. Om goed te kunnen groeien en bloeien hebben kamerplanten, tuinplanten en het gazon hoogwaardige, biologische plantenvoeding nodig. Voor een optimale opbrengst, gebruiken kwekers organische plantenvoeding om hun gewas te laten gedijen. Het gebruik van biologische plantenvoeding zorgt er voor dat er geen schadelijke stoffen in de voeding aanwezig zijn. Organische plantenvoeding is goed voor mens en dier en tast het milieu niet aan. Gedurende de groeiperiodes van de planten, zijn er behoeftes aan de juiste meststoffen. In de professionele sector is een goede biologische plantenvoeding niet weg te denken. Een aantal gerenommeerde merken die in het assortiment zitten zijn;

Gezonde, smaakvolle groentes en zoet fruit, worden met de juiste keus van een biologische plantenvoeding bereikt.

organische plantenvoedingVerschillende biologische plantenvoedingen

Het Bio Gro assortiment bestaat uit;
Bio Bacto
Wordt gebruikt in gietwater en bevat bacteriën die de bodem verbeteren. Zij binden de stikstof en maken fosfaten vrij. Deze 100% organische plantenvoeding is gemakkelijk in gebruik.
Bio Myco
Deze hoogwaardige voeding geeft de planten een goede start. Wanneer planten direct goed groeien zullen zijn minder last hebben van ziektes.
Plagron voeding
Deze voeding is geschikt voor de beroepsmatige teler. Plagron heeft een uitgebreid assortiment wat gericht is op professionele bedrijven die dagelijks te maken hebben met het telen van gewassen. Ben je net nieuw op deze markt, verdiep je dan eens in deze plantenvoedingsgroep en vraag advies aan de deskundige medewerkers.
GK Organics
Evenals bovenstaande biologische plantenvoeding is GK Organics een voeding met een hoog niveau. GK Organics is te gebruiken bij de start van de groei, maar ook tijdens de hoofdgroei en bloeiperiode. De Organics-soorten zijn te krijgen in;

  • Palmboomas
  • Vispoeder
  • Zeewier-extract
  • En een complete Organics-plantenvoeding

Guanokalong organische plantenvoeding

Eén van de beste organische plantenvoedingen zijn de producten van Guanokalong. De meststof is samengesteld uit vleermuizenpoep. Vleermuizen eten volledig organisch voedsel zoals insecten en rijp fruit. Het is dan logisch, dat hun uitwerpselen 100% biologische plantenvoeding geven. Een geweldig product wat bruikbaar is voor alle soorten gewassen. Deze plantenvoeding is geschikt voor alle soorten kwekers. Ben je net begonnen met het kweken van fruit en groentes, dan is deze biologische plantenvoeding simpel om te gebruiken. Een aantal soorten die in het assortiment zitten zijn;
Guano black 1-6-1
Dit poeder wordt gewonnen van vleermuizenmest uit de grotten van Indonesië en Madagaskar. Een rijke bron van fosfor, stikstof, kalium enz. Deze voedingsmest geeft 3 tot 6 maanden deze rijke stoffen geleidelijk af aan de gewassen.
Guanokalong BatBoost
Dit topproduct van Guanokalong stimuleert de wortelaanmaak en geeft de planten enorm veel weerstand. Verbeterd de bodem en stimuleert het micro-organisme rondom de plantenwortels. Heel goed te gebruiken tijdens de bloei van de planten. Geeft mede door de organische meststoffen een hoge opbrengst.
Naar boven